• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Mark Ceesay

20 Marts 2016

Vi har fundet Ugens Power Addict!  Stort tillykke til Mark Ceesay, der med sin skarpe form har gjort sig fortjent til titlen.

Mark er indehaver af Getlean.dk og er for mange en stor inspiration til en sundere livsstil, hvorfor han har vundet titlen som Ugens Power Addict.

Læs om Marks træning herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Simon Holm.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Power Addict Mark Ceesay

 

 

Mød Ugens Power Addict: Mark Ceesay

 

Fulde Navn: Mark Ceesay

Alder: 30 år

Højde: 181 cm

Vægt: 83-85 kilo

 

Hvor træner du?

Jeg træner mest i Fitness DK, når jeg er i Danmark, og har været medlem der i snart 10 år. Derudover træner jeg i Fitness World (tidligere Fresh fitness) pga. deres åbningstider, men jeg synes generelt, at stemningen i FW er lidt anderledes end i Fitness DK. Jeg træner også gerne andre steder, hvis muligheden for at møde spændende mennesker byder sig, men med et medlemskab i de store kæder, er der absolut ingen undskyldning for at springe over en træning, eller sige nej til en træningsaftale, og det passer perfekt ind i min hektiske nomadetilværelse. Jeg elsker at komme lidt rundt omkring og se forskellige steder og møde forskellige mennesker!

 

Mark Ceesay Ugens Power Addict

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg begyndte min træning nede i ungdomsklubben, da jeg var omkring 15, så det er mere end 15 år siden. Det startede med den typiske teenage disko træning, hvor der blev lagt godt fokus i at få nogle solide arme (dengang bestod armene udelukkende af biceps), og brystkassen var noget, man trænede ved at løfte så tungt, som muligt i bænkpres. Dengang gik man ikke på nettet for at undersøge ting, man ikke vidste, og det var meget omstændigt at indsamle viden. Jeg kan huske, jeg fik Arnolds store Encyclopedia of Modern Bodybuilding i fødselsdagsgave, og jeg var komplet solgt. Læste den igen og igen og begyndte stille og roligt at udvikle min sans for træning. 

 

Ny kollektion

 

Men kosten var slet ikke med, og det var faktisk først engang omkring 20 års alderen, at jeg endelig fik pointeret vigtigheden af en god kost. Det var ham den store fyr (den største i centeret, som hed NyForm og lå på Blegdamsvej lige over for Panum Instituttet). Han var ikke bare stor, men man kunne rent faktisk se hans muskler - noget, der skyldtes hans lave fedtprocent. Min træningsmakker og jeg betalte ham et par tusind, for at sidde en eftermiddag og fortælle os det, han vidste, og vi var sikre på at få en masse hemmeligheder om korrekt udførsel af bicepscurls osv., men han brugte næsten alt tiden på at snakke om kost. Der sev den endelig ind, og det var magisk at se, hvad denne nye viden gjorde for vores fysik! Efterfølgende har jeg taget forskellige kurser for at udvikle min viden på området, og nu er det nærmest allemandsviden - eller burde være det ihvertfald...

 

Ugens Power Addict Mark Ceesay

 

Hvorfor begyndte du at træne?

  Grunden til, at jeg begyndte at træne dengang, var som hos mange andre, at jeg ville imponere. Jeg ville imponere vennerne, pigerne, og især de folk, der altid gjorde grin med mine tynde lemmer. Meget hurtigt gik det dog hen og blev en livsstil, og i de seneste 10 år har det bare været en del af mig, og hvad jeg laver. 

   

  Hvad er dit mål med træningen?

   Nu er formålet med min træning ikke så meget at imponere andre (man er vel stadig glad for bekræftelsen), men det at udfordre min krop og holde den fit, samtidig med at jeg lever det her hektiske nomadeliv, hvor jeg sjældent opholder mig samme sted mere end nogle måneder af gangen, det er blevet mit sanctuary. Det er her, jeg lader op og finder ny energi, og når jeg ikke holder mig aktiv, mister jeg lidt af den energi, og så er mit liv bare ikke lige så ophidsende.

    

   Mark Ceesay

    

   Kosten er lidt svingende og kommer meget an på, hvor jeg befinder mig og samtidig hvad mine planer er for den nærmeste fremtid. Perioder, hvor jeg har photoshoots, videoer, og andet, der kræver en særlig skarp form, kan jeg godt lide at tælle kalorier. Det giver et meget klart og simpelt overblik, og så er der ikke særligt langt til at jeg kan stå, som jeg vil. I sommerperioderne er jeg som regel mere skarp end i vinterperioderne, og der bruger jeg MyFitnessPal til at tracke mine makronæringsstoffer. Jeg ligger på omkring 3500 kcal i denne periode, og makroerne er ca. 300g protein, 400g kulhydrat, og 80g fedt, men jeg er slet ikke militær på det her område og kan sagtens have nogle større udsving, hvis jeg bliver inviteret på middag og lignende. I det hele taget handler det for mig mest om at leve den her fitnesslivsstil, så den er så behagelig som muligt og derpå noget, som jeg virkelig har lyst til. Hvis jeg absolut skulle gøre noget, som var helt låst fast ville jeg selvfølgelig gøre det, men jeg ville ikke nyde det i længden. Det er også sådan, at jeg gerne vil hjælpe andre til at leve, hvis de har lyst til et mere afslappet forhold til det, at have en aktiv livsstil, og hvor de selv styrer deres krop og hvordan den ser ud. Skal man på scenen osv. er man selvfølgelig nødt til at være mere præcis med sin tilgang, men jeg har været helt tæt på mange top atleter, som på trods af en mere intuitiv og tilbagelænet tilgang, bliver placeret allerhøjest i konkurrencer.

    

   Power Addict Mark Ceesay

    

   Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

   Jeg har en stor passion for fitness og for at få det aktive liv til at spille sammen med en livsstil, hvor man ikke nødvendigvis behøver at begrænse sig selv. Det er det, jeg lever og det er det, jeg prøver at inspirere til i mit videoshow på Facebook, som handler om kost, træning og livsstil. Jeg kommer godt rundt omkring og føler selv, at min egen passion gør videoerne mere autentiske. Derfor er jeg en Power Addict!

    

   Hvor kan man følge dig?

   Man kan følge mig både på facebook, på instagram, og på YouTube.

    

    Tilføj power addict på snapchat

   Flere Indlæg

   Find det du leder efter